Administratie

De afdeling ‘Administratie’ is de basis van FastData. Hierin kunt u gegevens van klanten bijhouden, uw financiële administratie voeren. Uw bedrijf draait om uw klanten. In FastData krijgen zij de grootste aandacht. Middels een klantenkaart ontwikkeld u een historie waardoor een klant steeds beter geholpen kan worden. Anti-fouling of dieselfilter, u weet wat uw klant nodig heeft. Alle afspraken worden vastgelegd en ingepland zodat u ze ook kan nakomen. Hiermee komt uw service op een beter niveau.

Formulieren en werkorders

In de FastData administratie kunnen de Formulieren worden verwerkt en werkorders ingeboekt. Zo belanden wensen van klanten zonder omwegen op de juiste plek met minder kans op fouten of miscommunicatie.

Financieel

FastData bevat een gemakkelijke boekhoudfunctionaliteit, gekoppeld aan de bank voor automatisch inboeken van het bankboek. Financiele verslagen kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks naar het management worden gemaild.

Managementinformatie

FastData levert u de benodigde data om uw bedrijf bij te sturen. U heeft snel en accuraat inzicht in de resultaten, kunt de vergelijking trekken met vorig jaar en ziet problemen tijdig aankomen.

Voordelen van de Administratiemodule

  • Geen externe maar eigen boekhouding
  • Ms Word compatible tekstverwerker
  • SEPA incasso
  • Telebankieren
  • Uitstekende verslaggeving met 5 jaars vergelijking